Biografia

Empty Cage és el duet guitarra i bateria format per Sergi Estella i Gerard Tort. Amb un so cru i contundent, Empty Cage beu d’estils com el blues o el rock’n'roll.

Empty Cage

 

Finals de 2011; neix Empty Cage

Després de participar en diferents projectes ja des de petits i actualment també amb Els Assaltadors de Tàlems, Sergi Estella  i  Gerard Tort decideixen a finals del 2011 crear el seu propi projecte, Empty Cage.

Principis del 2012; primera maqueta

A principis del 2012, Empty Cage enregistra als Estudis Sonitrons de Molins de Rei amb l’ajut d’en Pau i en Gerard,  “L’Altra Cara”, una petita carta de presentació de quatre temes.

Finals 2012; guanyadors concurs Sona 9

Empty Cage van proclamar-se a finals del novembre del 2012 guanyadors del concurs per a grups emergents Sona 9, després de passar durant tot el 2012 per diferents experiències com interpretar els seus temes al Festival BAM de Barcelona, enregistrar un tema als Estudis Bucbonera amb la producció de Tomàs Robisco i Miqui Puig, un acústic als Estudis d’iCat.cat, musicar un poema de la poetessa Sílvia Bel o la Gran Final a La Sala Apolo amb els companys de Patch i Coriolà.

Guantadors Sona 9

 

Principis 2013; primer disc d’Empty Cage

Durant el maig d’aquest 2013 , Empty Cage enregistra el seu primer treball discogràfic als Estudis MusicLan, d’Avinyonet de Puigventós (Alt Empordà) amb els tècnics Jordi i Jose, i amb la producció d’en Xarim Aresté (Very Pomelo, Sanjosex, entre d’altres).

destru 3

 

El 14 de novembre; “Tal Com Raja” (RGB 2013) primer disc d’Empty Cage

El disc enregistrat als Estudis Music Lan amb la producció de Xarim Aresté, rep el nom de “Tal Com Raja” i surt el 14 de novembre.

destru 2